Despre Sharapova: S-a mişcat destul de bine. Atunci când am deschis terenul a reuşit nişte lovituri incredibile. Nu a ratat. A stat foarte aproape de linie.
Cred că a avut o zi bună astăzi. Nu am nimic de comentat legat de acest subiect. A meritat să câştige şi îi acord credit pentru acest lucru.

Despre propriul joc: Da, ştiu că am stat prea în spate, aşa că am încercat să vin mai aproape de linia de fund şi să fiu agresivă. Dar, după cum am mai spus-o, ea a jucat bine. Nu m-a lăsat să-mi fac jocul. Am făcut câteva greşeli. Challenge-urile nu mi-au fost favorabile astăzi. Am făcut 2 duble greşeli la 5-4, când eram atât de aproape.
Dar nu trebuie să-mi caut scuze. Trebuie să iau lucrurile pozitive din acest meci, să lucrez la ele şi să fac mai mult data viitoare când voi juca cu ea.

Despre calculele calificării: Nu vreau să mă gândesc la asta. Mai am un meci. Dacă o să mă calific în semifinale, va fi bine, dacă nu, tot bine. Aştept vacanţa, aşa că nu contează.
Dar desigur că vreau să ajung în semifinale dacă pot. Acum trebuie să mă gândesc la meciul împotriva Radwanskăi, căci va fi dificil.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.