După titlul obţinut la dublu de Alexandra Cadanţu şi Cristina Dinu, iată că până la această oră, în circuitul ITF, mai avem asigurate pentru mâine 2 finale – cu 3 jucători.

La Sharm el Sheikh (10.000 USD), Karola Bejenaru (1254 WTA) a avut un parcurs remarcabil, confirmând forma bună din circuitul egiptean. După ce a trecut un tur de calificări, ea a ajuns până în finală, prin victorii inclusiv la jucătoare clasate pe locurile 370 WTA şi 413 WTA. Mâine, ea va juca finala împotriva irlandezei Jenny Claffey (817 WTA). Intrată de curând în clasamentul WTA, ea va urca spectaculos şi după acest turneu.

La Antalia (10.000 USD), într-un turneu al cărui program a fost perturbat serios din cauza ploii, perechea Andrei Apostol (760 ATP) / Nicolae Frunză (1370= ATP) s-au calificat în finală, după ce i-au învins pe favoriţii 2 în semifinale. Aici mai este în concurs, dar cu 2 meciuri în urmă, perechea Dragoş Dima / Patrick Grigoriu.

Un rezultat bun a reuşit la Antalia şi Gabriela Ruse, care după ce a trecut de numerele 384 şi 532 WTA, a fost obligată să abandoneze azi în semifinale, tocmai din cauza programului supraaglomerat, dar care acum joacă, totuşi, semifinala de dublu alături de Cristina Ene. Când va ajunge o mare campioană în circuitul WTA, Gabi Ruse îşi va aduce aminte cu nostalgie de peripeţiile ei din turneele ITF.

Dragoş Dima a ajuns şi el până în semifinale, la fel şi Daiana Negreanu, nerefăcută complet după o accidentare la mână, la dublu, alături de Cristina Sanchez-Quintanar, ele pierzând o semifinală dramatică cu favoritele 1.

Vedeţi rezultatele la zi pe site-ul nostru.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.