Deşi aceste rezultate nu pot fi numite surprinzătoare, dacă ţinem cont de numele învingătoarelor (mai ales în cazul Anei Ivanovic), totuşi eliminarea din faza optimilor a favoritelor 3, 7 şi 9 este interesantă.

Ana Ivanovic (favorită 9) începuse sigură pe ea turneul şi chiar partida cu Garbiñe Muguruza (5). Surprinzător este scorul seturilor 2 şi 3 care ne arată o Muguruza foarte decisă. Scor: 4-6, 6-1, 6-0 pentru spanioloaică.

Carla Suárez Navarro (7), după chinul la care a fost supusă ieri de Monica Niculescu, n-a avut nicio şansă în faţa lui Venus Williams, care o aşteaptă pe Simona Halep în sferturi. Scor: 6-3, 6-4.

În fine, Roberta Vinci [15] îşi păstrează forma de la US Open (înţelegem mai bine înfrângerea de ieri a Irinei Begu) şi zburdă pe lângă o Petra Kvitova (3 – deţinătoarea trofeului), care a avut probleme mari şi în meciul de ieri cu Daria Gavrilova. Scor: 7-6(3), 6-2

2 COMMENTS

  1. Daria Gavrilova daca avea mai multa experienta si era un pic mai adunata o batea de ieri pe Petra!
    Eu, sa fiu sincera, ma asteptam ca buburuza sa o bata oe Ana! Pentru ca are o rautate pozitiva in ea, pe care Ana nu o are si cam ar avea nevoie in unele meciuri!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.