Deşi lucurile merg bine pentru francezul de 30 de ani, clasat momentan pe locul 16 ATP, iată că despărţirea de antrenorul Nicolas Escudé a devenit de duminică un fapt împlinit.

Într-un mesaj pe twitter, Escudé a anunţat: “După doi ani petrecuţi alături de Jo, misiunea mea se încheie. Succes pe mai departe. Noi proiecte foarte incitante mă aşteaptă.” Cam sec, aşadar citim o oarecare tensiune printre rânduri.

Totuşi, a doua jumătate a anului a fost una foarte bună pentru Jo-Wilfried Tsonga: sferturi de finală la US Open (cea mai bună performanţă a sa acolo) şi victorie săptămâna trecută la Metz. Şi chiar dacă prima jumătate a anului (început în martie din cauza unei accidentări) a consemnat multe eliminări timpurii, aceasta i-a adus lui Tsonga o semifinală la Roland Garros.

Dar pentru Tsonga, toate acestea au fost insuficiente şi contractul valabil doi ani, nu a mai fost prelungit, el rămând lângă el cu celălalt antrenor, Thierry Ascione, de asemnea un fost jucător profesionist, la fel ca Escudé.

.

.

 

1 COMMENT

  1. Si Andy Roddick s-a despartit de Jimmy Connors tot dupa o victorie! In fata lui Roger la Miami in 2012!
    Eu am zis atunci ca de fapt Roddick asta a vrut, sa il mai bata o data pe Roger si apoi sa renunte la Connors! Iar mai apoi de tot la tenis!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.