Săptămâna a început excelent pentru jucătoarele şi jucătorii noştri, astfel încât nu mai prididim să le evidenţiem victoriile. Evident că acesta este ultimul lucru de care ne-am putea plânge, ba dimpotrivă ne dorim cât mai multe zile aglomerate în victorii.

În ordinea importanţei victoriilor să începem cu Monica Niculescu, care alături de partenera ei, Anna-Lenna Friedsam (Germania) s-au calificat în sferturile probei de dublu de la Guangzhou. Ele le-au învins pe Anna Morgina (Rusia) / Ling Zhang (Hong Kong) cu 6-0, 6-3 şi se vor lovi de o provocare uriaşă în sferturi unde vor întâlni cel mai bun cuplu al lumii, perechea  Martina Hingis /Sania Mirza.

La Sibiu am putut urmări două victorii: Cuplul de conjunctură Victor Hănescu / Constantin Sturdza (Elveţia, fără clasament) a învins perechea franceză Maxime Chazal /Maxime Tabatruong cu 6-2, 7-5.

Tot la Sibiu, într-un meci cu patru români pe teren, Victor Crivoi / Petru-Alexandru Luncanu – Adrian Ungur / Victor Vlad Cornea 6-4, 4-6 [10-4] şi învingătorii – performeri în turneul de simplu – profită de forma lor excelentă şi la dublu.

În sferturi, cele două cupluri victorioase pe care le-am menţionat se vor întâlni între ele.

La Trnava (Challenger cu premii de 42.500 €, la fel ca la Sibiu) Costin Pavăl şi Alessandro Motti (favoriţi 2) au trecut în primul tur de perechea slovacă Martin Blasko / Alex Molcan. Scor 6-4, 6-2.

În sfârşit, la turneul ITF PRO de la Bucha, Ucraina (25.000 USD), Diana Buzean / Alyona Sotnikova (Ucraina) au trecut de ucrainencele Mariya Koryttseva / Anastasiya Kyrylova cu 6-2, 1-6, [10-6]

.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.